Örülj a Fendi -rel, valamint a Baguette Holiday Edition -rel

, amikor egy kulturális jelenség, amely meghatározza a pénztárca szerelmeseinek egy bizonyos generációját, a Fendi Baguette táska visszatért egy elképzelhetetlen rajongóval, majdnem 3 évvel ezelőtt. A Silvia Venturini Fendi által 1997 -ben létrehozott ikon itt marad, hogy maradjon, 25 évvel az előzetes megjelenése után. Hosszú formájának gyorsan felismerhető, az FF logó elülső bezárása, valamint a kompakt hordozó hordozója a baguette a nők generációja számára kötelező táska lett. Úgy fog maradni, hogy az elkövetkező generációk.

Most a Fendi rajongói megünnepelhetik az ünnepeket egy speciális személyre szabási felbukkanással, amely a világ minden tájáról válogatott zászlóshajó üzletekben. Ez az új baguette speciális munkája a megrendelésre készített személyre szabási szolgáltatás, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy azonnal testreszabják saját baguette ünnepi kiadásukat. A ház egyik sok híres motívuma, a Fendi FF csat, az elsődleges karakter és központja ennek a baguette személyre szabási projektnek. A mágneses háta cserélhetővé teszi, sok választási lehetőséget választva.

Ezenkívül vannak különböző anyagok, valamint színek a vázlathoz, valamint a csat belső részéhez. A kombinációk végtelenek, a különféle színű mikrokristályoktól kezdve a zománcig, a kőig, valamint a márványnyomatokig. Az ügyfelek 3 különleges választásból választhatnak a Baguette testéhez, mindegyik 4 színben. A Shearling verzió hímzéssel rendelkezik, amelynek gyöngyök, amelyek szimmetrikus geometriai Matelassé mintát fejlesztenek ki, míg egy újabb hímzett választás fényes flitterrel van feltöltve. Végül, a márványozott bársonyos verzió a legjobb a szezonra.

A cserélhető csatok lehetővé teszik az ügyfelek kísérletezését, és azonnal elkészítik a baguette táska saját speciális verzióját. A Baguette ünnepi kiadását az Egyesült Államokban, a New York Soho-ban (december 9–12.), A Miami Bal Harbor (december 9–12.), A Dallas Highland Park (december 16-december 19).