A Reed Krakoff Boxer Tote egy apró engem

kap a Reed Krakoff Tiny Atlantique menekülési sikerével, csak idő kérdése volt, amíg a bokszoló ugyanazt a miniatürizált, kihangosító kezelést nem kapott. Így bemutatjuk a Reed Krakoff mikro-boxerét az összes meleg időjárási kereszteződjének. Gondolj rá, mint a mindennapi irodai táskájának szórakoztató alternatívájára, Reed Krakoff bókjaira.

Azon kívül, hogy arányosan kisebbek, a táskának van egy másik részletváltozása is, amelyet észreveheti, ha a teljes méretű bokszoló rajongója: az elülső öv rögzítve van, mint egy standard öv, ahelyett, hogy az aláírási hurokban „kötözne”. – A kisebb verzió ellenőrzésével ésszerű, hogy nem volt elegendő hely egy ilyen nagy vizuális elemhez, különösen akkor, ha úgy tűnik, hogy Krakoff úgy döntött, hogy az azonos méretű poggyászhoz tartozik, mint az eredetinél. Ez a két dolog versenyezne egymással zavaróan egy ilyen vékony kialakításban, és szeretem az ezüst csillogását, amelyet az övcsat ad az adaptáció elejére. Nyilvánvaló, hogy Krakoff intelligensen gondolkodott a márka sok népszerű táskájának zsugorodásának tervezési aggodalmairól.

És természetesen meg kell említenünk a színt. Hogyan nem tudnánk? Ez a gazdag, fényes kék árnyalat olyan tavaszinak megfelelő, hogy a hideg időjárás iránti neheztelésemre is növekszik, még akkor is, amikor gépeltem. Miért nem lehet már csak április? Valóban annyira meg kell kérdezni, hogy mikor ül a szezon legjobb táska előttünk? Menj át a Nordstromon 790 dollárért.