Nézze meg ezt a Lanvin -videót a pénteki nevetéshez

Tekintse meg a videót!

Péntek, itt vagy !! Ez az ökölszivattyúkat, valamint az ünnepi időt, vagy a helyzetben vásárlást, filmeket, valamint hosszú sétákat jelent. Akárhogy is, a TGIF az összes Purseblog olvasó számára. Azt akartam, hogy ezen a héten egy könnyű feljegyzéssel fejezzem be, az intelligens, mégis vicces Lanvin őszi tét 2012-es hirdetési kampány videóval.

Van a háttérben a pitbull zene, valamint a Lanvin által díszített szép minták, amelyek táncolni próbálnak. Úgy gondolom, hogy ez a videó emlékeztet arra, hogy miért sokkal jobb a testtestek a kifutópálya -sétákhoz, valamint az állóképekhez, szemben a kellemetlen táncmozdulatokkal. Van egy sor koordinálatlan mozgás, párosulva a gyenge fejhallókkal, valamint a kar lengésének nagyszerű ajánlataival. Mindent egybevetve, ez a videó minden bizonnyal megvilágítja a napját, és arra készteti, hogy kiszálljon az ülésedről, és táncoljon. Mert elvégre nem fogsz sokkal furcsabbnak tűnni, mint a nők, valamint a videóban.

És ne hagyja ki, hogy Alber Elbaz két férfi mintával táncolja a módszerét a videó befejezéséhez. Most menj el egy csodálatos hétvégét, táncolj úgy, mint senki sem néz, és csak hétfőn fogunk visszatérni!