Szeretem, vagy hagyd el: Balenciaga első új táskája a Demna Gvesia

designer, Demna Gvasalia, a szuper-népszerű kultikus divatmárka Vetements egyik alapítója és a Balenciaga új kreatív igazgatója volt. Amikor a francia márkába való kinevezését hónappal ezelőtt jelentették be. A Gvasasalia fiatal, és a Vetements viszonylag új, és a márka a ruházatra és a cipőre összpontosít, és soha nem készített kézitáskát. A Balenciaga egy olyan márka, amelynek eredményei a vásárlók körében elsősorban a táskáin alapulnak, tehát nagyon érdekeltek, hogy mi lenne, ha bármi is felbukkanna a modellek kezében a Gvasalia első Balenciaga kifutópálya -show -ján.

A válasz ideális volt az olcsó fogyasztási cikkek csúcskategóriás riffjeivel összhangban, amelyről a Vetements ismertté vált; Ezúttal a Balenciaga Bazar táska inspirációja volt az olcsó, könnyű nylon táskák, amelyeket a New York -i személyek használtak a nagy terhelések gyalog (és őszintén szólva, gyakran a Can Collectors és a város hajléktalan lakosságának). Az, hogy a csúcskategóriás verziót kreatívnak vagy megkérdőjelezhetően ízlésesnek találja-e, valószínűleg attól függ, hogy belekerül-e a Vetements esztétikájába.

Akárhogy is, a táska két kisebb mérete elérhetővé vált a márka honlapján, mindkettő csíkos arénában, amely sokkal szó szerinti vizuális referencia a táskák inspirációjáról, és az egységes színű nappa, amely eléggé tompítja a dolgokat – A legnagyobbok még nem érhetők el, de vessen egy pillantást az alábbi kisebb verziókra, és tudassa velünk, ha megkapja azt, amit Balenciaga elad. Ha igen, akkor nézd meg a teljes színvonalat és méreteket Balenciaga segítségével.

Balenciaga Bazar vásárló m tote
1645 USD Balenciaga segítségével

Balenciaga Bazar vásárlója
1 265 USD Balenciaga segítségével

Balenciaga Bazar vásárlója
1 495 USD Balenciaga segítségével